torsdag 30. januar 2014

Nye sylinderlykter

Hei dere og riktig god torsdag!
I dag har jeg hjemmekontor(eller rettere sagt siste mnd), rett og slett fordi jeg ikke har kommet meg inn i det nye kontoret/showroom i lekre lokaler på Torshov.
Men det er veldig deilig å sitte hjemme i min Dining Sofa fra TM design.
 
Jeg har akkurat klart å rydde ned julepynten og fått de nye LadyBurk sylinderlyktene på bordet http://www.ladyburk.no/collections/lykter-1/products/ladyburk-sylinderlykt-bronse
 
Gleder meg til å se spillet fra lyset i kveld. Litt inspirasjons bilder under, det er også fint å ha en blomst i den store. Jeg har satt en enkel vase i. 


 
Ha en fin dag!
 
LadyB
 

torsdag 16. januar 2014

Helt magisk!

Magisk fotograf fra Russland.

I dag må jeg dele noe av det vakreste #foto jeg har sett på lenge. Elena Shumilova, er virkelig inspirerende. Hun får fram en magisk stemning i sine fotografier av sine sønner og dyrene de har på gården.

http://www.boredpanda.com/animal-children-photography-elena-shumilova/


Elena Shumilova:




En fin kveld ønskes til dere alle!

LadyBurk

tirsdag 7. januar 2014

Godt nytt år!

Endelig har jeg også startet på 2014, jeg har begynt å gleder meg til dette året kan bringe! Det tok noen dager ut i det nye året før jeg klarte å komme i gang igjen....

Men nå har jeg brettet opp armene og er klar for dyst! Jeg vil starte året med å takke alle våre forhandlere og våre kunder i nettbutikken, lesere på bloggen og de som følger oss på facebook, twitter og instagram, 2013 ble et flott år og vi ser frem til god økning i 2014.


Litt mimrebilder: LadyBurk produkter hos Lykkelig på Haver, med Gro Mukta Holter og på eget kontor med hunden Krokus.






 
 
Gleder meg til å se mer av dere alle i 2014:-)
 
LadyBurk