torsdag 9. desember 2010

Lykter i vintermørket

Belysning er viktig når vi innreder boligen, både for rommets karakter og ikke minst stemning.

Riktig belysning er ikke nødvendigvis mye belysning, noe mannen min mener er et kvinnesyndrom. Sitat -vi skal alltid ha det så mørkt og koselig. Men det er særlig viktig med riktig belysning nå, når dagene blir kortere og kveldene mørkere.

I tillegg til elektrisk lys er det hyggelig med levende lys. Ved hjelp av lykter kan man lett skape fin belysning og koselig stemning hjemme, både inne i boligen og ute i hagen. Hva med noen små lykter på middagsbordet, eller noen større ute ved inngangsdøren?

I høst er det lykter i alle mulige størrelser og fasonger som gjelder se http://www.ladyburk.com/ for et stort utvalg.

Den store gullykten kan også fås hos Milla Boutique  i House Of Oslo, se også deres lekre blogg: http://millablogg.wordpress.com/ og er mulig å bruke både med og uten elektrisk lys.
Lyktem med stjerne i front, er 50cm og finnes med rød, blå og grønn stjerne. Helt nydelig til jul.Gullykten kan også ses i siste Bonytt, sammen med mange andre spennende detaljer i "Den perfekte vertinnes betroelser"Lykt som passer perfekt på trappen, jeg har tatt den med hjem for å ha den ved siden av den nye sofaen jeg forsøker desperat å finne.


Kos dere i vintermørket!

Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar