søndag 13. februar 2011

Kronen på verket

Jeg håper dere alle nyter denne deilige søndagen, for dere som rekker en tur innom bloggen, har jeg funnet et fantastisk håndverk fra CKL Interiør.

Kunsten å lage genuine prismekroner er nesten gått tapt i Skandinavia, men på et verksted i Sverige lever tradisjonen videre.  Her holdes et tradisjonsrikt kunsthåndverk i hevd på et lite verksted som lager prismekroner etter nøyaktige modeller fra 1600-,1700- og 1800-tallet.  Dette er nå det eneste verkstedet i Skandinavia som fortsatt lager prismekronene etter gamle håndverkstradisjoner. Dette i motsetning til de mange masseproduserte lysekronene som er på markedet i dag. Eksperter kan mange ganger ikke se forskjell på våre kroner og genuint antikke kroner.Hver krone som lages her er genuin og kunden opplever at produktet er tuftet på hundreårige håndverkstradisjoner, design og utforming.  Fornøyde kunder føler derfor at de ikke bare får en vakker lysekrone, men også et unikt produkt som gjenspeiler og representer en skandinavisk kultur- og håndverkstradisjon vi kan være stolte av.

Les mer på http://www.cklinterior.no/ eller http://www.facebook.com/cklinterior
Gand finale
Sveriges største
En riktig fin søndag til dere alle!

Nina

1 kommentar:

  1. Vakre bilder av vakre lysekroner:) Hadde jeg bare hatt råd til ekte vare og større hus........da må sykepleierlønnen gå kraftig opp, klem fra Mona

    SvarSlett