tirsdag 31. mai 2011

Hotel Maison du pastel

The small hotel starts to shape up, Annette Nordström has worked hard with the drawings, development of new furniture and textiles to the hotel. Most of the interior of the hotel will be our own trademark/brand with the same name Maison du pastel. I love the name!!  The hotel will open in Marrakech in September.....

Det lille hotellet begynner å ta form Annette Nordström har jobbet hardt med tegninger, utviklig av nye møbler og tekstiler til hotellet. Det meste av interiøret i hotellet blir vårt eget "brand" ved samme navn Maison du pastel.

I 2009 startet Annette og Nina Taasen(meg):) LadyBurk www.ladyburk.com  som har vært et utrolig vellykket og morsomt prosjekt. Og dette har gitt begge muligheten til å jobbe veidere med møbler, interiør og hotell.

Hotellet har vært en drøm for Annette i mange år og endelig er det tid og rom for realisering. Annette er fotograf og interiørdesigner se:  http://www.steenart.com/ og har mange prosjekter i ryggen. Dette blir et av de største så lang og jeg kan si at jeg gleder meg til fortsettelsen!! Hun flytter til Marrakech i august, september og vil ha base der det neste året, så får vi se hva tiden bringer.

Jeg skal i løpet av de neste dagene presentere hotellet i puljer/ I will during the next days present the hotel in drawing....

To day, first floor ENJOY!

Fargekoder
Plantegning
Lounge
Fontene 
Spis

På høyre side kan dere se bilde av hvordan det var ved star og hvordan det blir.

I morgen kommer rommene:)
Gled dere!!

Love LadyBurk


3 kommentarer:

 1. Sååååååå heldige dere er!! Dette har vært min drøm også i åresvis men når sjansen endelig bød seg så kunne det ikke passet dårligere:( Hvor mange rom/sengeplasser blir det? Jeg skal nedover med en gruppe i oktober så kunne muligens vært morro å prøve riaden deres:)

  SvarSlett
 2. 4 rom med nydelige bad og fellesområder med lekre detaljer;)
  Takterassen er en drøm, med solsenger,dusj, grill og launge.

  Du kommer til å elske det, åpner i september.
  Vi gleder oss til å se dere der:)

  SvarSlett
 3. Oki, har dere en nettside enda? Og hvor ligger den? (Om den ligger midt i zouken, fint med en beskrivelse, nors, sør etc..)

  SvarSlett